Oldal kiválasztása

Lépj velem

Kapcsolatba

Nézd meg a könyveim!

Kapcsolat

Ha olyan kérdésed van, amire nem találtad meg a honlapon a választ, könyvet szeretnél rendelni, esetleg úgy érzed, benned is van egy könyv és szükséged lenne egy “tollra”, aki ezt segít megírni neked, akkor itt oldalt találod hozzá az elérhetőségeim. Szeretek a munkámra koncentrálni, ezért telefonon nem vagyok elérhető, de az írás mindig megtalál. 😉

GY.I.K.

Évek tapasztalata alapján összeállítottam egy listát azokból a kérdésekből, amiket a leggyakrabban szoktatok feltenni. Érdemes átfutnod ezeket, mielőtt írsz, mert lehet, hogy innen másodpercek alatt meg is kapod a kérdésedre a választ.

Mikor jelennek meg a könyvek?

2024-ben több könyv megjelenését is tervezem. Ezek közül az 1001 posztötlet vállalkozóknak második bővített kiadása lesz az első a sorban, majd reményeim szerint mindjárt követi is a Pasit a netről című nőknek szóló gyakorlati kézikönyv szintén második bővített kiadása. Megjelenések tervezett időpontja: 2024. év eleje.

Hol tudom megrendelni a könyveket?

A könyveimet megtalálod a honlap Könyvesbolt menüpontjában megtalálod. Mindemellett minden könyvnek van/lesz saját honlapja is, ahonnan szintén meg tudod őket rendelni.

Mennyibe kerülnek a könyvek?

A könyvek árait a Könyvesbolt menüpontban, illetve a könyvek saját honlapjain találod meg. Az árak nem egységesek, illetve a könyvek sok esetben különböző csomagokban is megrendelhetők. Számos kiegészítő anyagot is kérhetsz hozzájuk.

A könyveken kívül mit kaphatok itt?

Maguk a könyvek is nagyon hasznosak lehetnek számodra, de mindegyikhez készülnek további anyagok, amelyekkel tovább folytathatod a munkát. Videós anyagok, sablonok, kérdések listája, amivel fontos felismerésekre juthatsz. Mindemellett egyéni konzultációt is kérhetsz tőlem. A menüben megtalálhatod az ezekhez vezető menüpontokat, ha épp elérhetőek, nyitott az oktatói klubhoz való csatlakozás lehetősége.

Segítesz nekem is könyvet írni?

Vallom, ha valaki ért valamihez, valamivel évek óta intenzíven foglalkozik, akkor már ott van a fejében a könyv is róla. Ha te is így vagy ezzel, de nem tudod, hogyan kezdj neki, esetleg jobb szeretnéd, ha valaki más vetné papírra a gondolataid, keress meg bátran!

Üzenj nekem!

5 + 11 =